lørdag den 19. april 2014

Strik i haven

Vi er kommet i gang med sommeren herhjemme! Børnene har slået teltet op i haven, grillen har i dag været tændt for første gang (himmelske lammekoteletter!) og jeg har siddet og strikket med fødderne på kanten af bedet, imens jeg holdt øje med grillen.

Og jeg var heeelt afslappet til trods for skvalderkål og mælkebøtter. For lige i nærheden så jeg, at både den mørkerøde og den lyserøde rhododendron er begyndt at vise farver. Og jordbærplanterne spreder sig, så jeg kan forestille mig børnenes begejstring over de små bær til sommer. 


4 kommentarer:

 1. Jeg slapper skam også af med skvalderkål og mælkebøtter. Og er lige blevet færdig med et drengetæppe inspireret af dit tæppe til din søn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mælkebøtter er jo også smukke, hvis de bare ikke overtager det hele ;) Jeg har været inde og kigge på dit tæppe. Hold op, det er smukt!

   Slet
 2. Det ser hyggeligt ud!

  Her er haven også blevet indviet sammen med grillen. Åh, det er så skønt, når vejret endelig inviterer til en masse timer udendørs!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var virkelig en god dag. En god forsmag på sommeren. Ungerne grinede i teltet, imens jeg sad ved grillen og strikkede. Og man kunne høre naboerne hygge sig ligeså godt som os. Skønt!

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...