tirsdag den 1. oktober 2013

Shopamok?

Ok, så jeg gik en lille smule shopamok for et par dage siden. Heldigvis var det hos Søstrene Grene, Tiger og Frelsens Hær, så det blev ikke alt for dyrt.


Jeg fik på billig vis fyldt op af rundpinde på 80 cm (og et par stykker på 60 cm) hos Frelsens Hær.


Hos Tiger var der pailletgarn i grå og pink. Godt nok er det akryl, men det føles ok, og jeg forestiller mig at strikke noget til datteren af det. Dér købte jeg også et sæt til at lave pomponer i tre størrelser.Og hos Grenes var der alt det andet: bomuldsgarn, washi-tape, øreringe, pvc-snor, muffinsforme og FINE postkort, som skal bruges som billeder.
4 kommentarer:

 1. Ih hvor har du shoppet kreativ igennem! Lækre sager!

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne ting! Det var da fedt, at du hos Frellsens Hær også fandt noget godt!

  SvarSlet
 3. Rigtig lækre sager du har shoppet dig :)

  SvarSlet
 4. Jeps, det er fine ting. Og jeg forudser mere shopping i nærmeste fremtid. Jeg har besøg af min mor, og vi shopper altid sammen. Faktisk er vi nødt til at besøge Grenes igen, for min søster har ligefrem bedt os købe nogle ting til hende derinde....

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...