torsdag den 17. oktober 2013

Et kilo garn


For et par dage siden blev jeg rigtig glad for en pose garn. En bekendt havde ryddet op i et familiemedlems ting og var faldet over noget garn. Da hun ikke selv strikker eller hækler, var hun kommet i tanker om mig. Så hun tog garnet med hjem og gav det til mig, da vi nogle dage senere sås. Det er rigtig sødt, synes jeg. Og nu glæder jeg mig til at sortere og tage i brug. Der er over et kilo. 

6 kommentarer:

 1. Ej, hvor skønt at modtage sådan en pose!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps! ;) Jeg føler mig rigtig heldig. Og det spændende også at gå på opdagelse i, hvad posen indeholder.

   Slet
 2. Ej, hvor dejligt når andre tænker på en. Og det er altid god med en masse rester...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg elsker også rester - og at bruge dem til f.eks. tæpper. Næsten så meget, at jeg strikker noget andet, bare for at få rester.

   Slet
 3. Det er bare dejligt, når der dumper uventede gaver ind :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var sødt og uventet, så jeg blev rigtig glad.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...