søndag den 20. oktober 2013

Jeg har vundet igen!

En gang imellem er man altså heldig. Jeg deltog forleden i en giveaway på Julia Lahmes blog, hvor der var virkelig mange deltagere, og jeg vandt! Nogle gange tror jeg ikke, det er muligt at vinde, når der er mange deltagere, og jeg opgiver. Men det kan selvfølgelig lade sig gøre, for nogen SKAL jo vinde, og det kan jo ligeså godt være mig som en anden. Så denne gevinst en nu en reminder om at bevare troen. Og tage chancen. Selvfølgelig ikke kun når det kommer til giveaways.


Jeg vandt bogen "Mad til 2 dage" af Mette Mølbak. Jeg går virkelig ind for konceptet og håber at få masser af inspiration til at formindske madspild, hvilket er godt for miljøet, og samtidig spare tid og penge. Samt lave og spise noget lækkert mad.

2 kommentarer:

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...