mandag den 20. maj 2013

Hæklede grydelapper i børnestørrelse

Jeg har tidligere lavet indlæg om, at jeg hæklede kager til min søns børnehave. Efter aflevering af kagerne var der stadig garn tilbage, så jeg gik i gang med nogle hæklede grydelapper i børnestørrelse. De skal bruges i børnehavens legekøkken, som er ved at blive sat i stand og opgraderet med retropapir og andre lækkerheder.
Jeg hæklede ligeud med fastmasker i spiral. Jeg tog ud på næsten hver omgang men sprang lige et par omgange over, når jeg syntes, der begyndte at dannes bølger. Jeg brugte dobbelt garn i bomuld 8 og hæklenål nr. 3½ (så vidt jeg husker). Ingen opskrift men inspireret af nogle grydelapper, som jeg købte på julemarked. Dog i en forenklet version og passende til små børnehænder.
Faktisk har jeg blogget om disse grydelapper før, da jeg hæklede på dem i bussen på vej til arbejde. Grydelapperne har ligget klar i et stykke tid, men de er først blevet afleveret i den forløbne uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...