fredag den 10. maj 2013

Dagens fangst - vol. 26

Det er et stykke tid siden, jeg har lavet et af disse 'dagens fangst' indlæg. Ikke fordi jeg ikke har shoppet, men fordi jeg ikke har fået taget billeder, før tingene er blevet lagt på plads eller er blevet væk i rodet. Vi har stadig flytterod, selv om det er over to måneder, siden vi flyttede ind!
 
Men forleden dag var vi en tur i den lokale genbrugs, og jeg fandt nogle ting, der skal bruges til kreative projekter. Og jeg fik endelig taget nogle billeder.
 
Først købte jeg et gammelt skrivebord til datteren. Det ser temmelig kedeligt ud, lidt slidt og malet lysegråt, men det fungerer fint og har den rigtige størrelse. Nogle lag maling vil kunne gøre det helt perfekt. Min datter har snakket om Monster High-farver eller Tivoli-farver.
 
 
Desuden købte jeg en stak gamle hæklemønstre. De er fotokopier i plastlommer. Men de ser helt fine ud. Og lidt legetøj blev det også til: to build-a-bear bamser, en tekande med zebrastriber (Monster High, mener min datter), en Barbie og et billede af en ballerina. Det var virkelig en heldig dag for min datter. Lillebror kunne dog godt få lov til at vælge den ene build-a-bear.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...