søndag den 26. maj 2013

Slagborekraft!

Vi bor til leje i et byggeri med syndigt hårde vægge. En gang imellem ønsker man jo at hænge noget op på væggene. Men da vi ikke ejer (eller har lyst til at investere tusindvis af kroner i) værktøj med nok kraft til at få huller i vores vægge, så er vi nødt til at låne hos udlejer - en slagboremaskine, der har kraft og larmer umanerlig meget. Og så går vi amok!
 
Jeg/vi fik svunget slagboremaskine, støvsuger, skruetrækkere og vaterpas forleden dag, og nu ser her noget mere beboet ud, end der har gjort de sidste par måneder. Vi er dog langt fra færdige.

Datterens læselampe, så det nu er nemt for hende selv at styre lyset, når hun ønsker at læse lidt, før hun falder i søvn.


Familiebilleder, et af datterens tidlige kunstværker og et fodaftryk! Vi skal have flere af disse hylder op, da vi har mange billeder. Ideelt set ønsker jeg mig en billedvæg med individuelt ophængte billeder, men det bliver ikke aktuelt taget i betragtning, hvor hårde væggene er. Denne løsning er også mere fleksibel, da jeg kan flytte rundt og skifte ud, når jeg får lyst til det.

 
En lille hylde over sengen. Den skal pyntes lidt mere. Men ikke overlæsses!


 
Sønnen skulle også lige have en lille lampe. Denne giver et hyggeligt lys, med lysprikker rundt i rummet.

 
En sikkerhedskæde er god at have, når børnene går i søvne og faktisk HAR været på vej ud ad døren midt om natten et par gange allerede i den korte tid, vi har boet her.
 
 

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak. :) Det var godt at få lavet. Vi har stadig mange hængepartier. Knagerækker i entreen mangler endnu, loftsbelysning, hylder i mit kreahjørne, løse ledninger osv. Det bliver godt at få på plads efterhånden.

   Slet
 2. Vilken skön blogg du har:) Undrar om du har bloglovin att följa med?

  Om du gillar inredning och mode, kan du kolla in min blogg:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Du kan godt følge med på Bloglovin: http://www.bloglovin.com/en/blog/3442523/gj-krea
   Nu smutter jeg så over og læser med på din blog.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...