mandag den 20. maj 2013

Håndarbejdsbøger # 2

For over et år siden skrev jeg et indlæg om det begrænsede udvalg på min hylde med håndarbejdsbøger. Og jeg må indrømme, at udvalget ER vokset ret meget. Jeg låner også rigtig mange bøger på biblioteket, og en gang imellem beslutter jeg mig for at købe min egen.
 
Hvad med dig?
 
Genkender du nogle af bøgerne på min hylde?
 
Vil du anbefale nogle af dine egne favoritter?
 

Jeg har oprettet en helt ny side om bøger, som jeg har, og som jeg ønsker mig. Du kan finde den under Bøger! fanen øverst på siden.

2 kommentarer:

 1. Du har da lidt af hvert, skal jeg love for. Jeg genkender 215 sjalsmønstre og Lene Holme Samsøes bøger, de fleste andre er nye for mig.
  Jeg låner også mange håndarbejdsbøger på biblioteket, så jeg kan se, om de er værd at investere i

  SvarSlet
  Svar
  1. Bogen med sjalsmønstre fik jeg af min mormor for rigtig mange år siden. Og jeg har selvfølgelig strikket fra den. Et sjal i 'myrkamorreytt' til mig selv. Dog kun i et enkelt lag. Det sad rigtig fint på skuldrene. Dog er det vist blevet væk i en af mine flytninger, desværre. Men jeg har en fornemmelse af, hvor det muligvis kunne være, så jeg har planer om at søge.
   Af Lene Holme Samsøe har jeg kun strikket børnetøj endnu, og så brugt et par mønstre men ikke hele opskrifter til andre ting. Men jeg har helt klart planer om at strikke noget til mig selv også.
   Hvilke bøger vil du anbefale?

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...