torsdag den 10. januar 2013

Snoede strømper

Jeg var nødt til at prøve at strikke et par af disse snoede strømper i forskudt rib og uden hæl. Ribben gør, at de er meget elastiske og former sig efter foden. Og da de ikke har hæl, kan de passe mange forskellige størrelser.

Både min datter og jeg selv har prøvet dem med almindelige, tynde bomuldsstrømper under. Jeg bruger str. 40 i sko, og min datter bruger str. 31. På hende er strømperne så bare længere end på mig.

Dette par strømper har dog ikke fået nogen ejer endnu...

2 kommentarer:

 1. Hejsa

  Jeg er nysgerrig efter at vide, hvor mange masker der slås op og hvor mange der tages ud til.

  Venlig hilsen

  Randi Thinnesen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg slog hele 72 masker op. På pind nr. 2½ og med strømpegarn med en løbelængde på ca. 210 meter pr. 50 gram. Jeg strikkede 3 ret og 3 vrang, og forskød med 1 maske efter 5 omgange. Jeg har ikke taget nogle masker ud...

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...