torsdag den 24. januar 2013

Ninkas hue

Min datter har fået sin første build-a-bear. Hun er vældig begejstret for den, og den følger hende nærmest overalt for tiden. Derfor har den også brug for noget varmt tøj, for den frøs temmelig meget i sin brudekjole (som min datter valgte til den som første sæt tøj).

Vi fandt en fin babytrøje frem, og forleden aften improviserede jeg så en hurtig hue til Ninka, som bamsen hedder. Huen er strikket i en rest strømpegarn og har et stykke silkebånd som pynt. Mønstret er bare 2 ret og 2 vrang strikket lige op og med en række huller til at trække silkebåndet igennem. Og vigtigst af alt er der huller til ørerne!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...