mandag den 7. januar 2013

154 hæklede firkanter

Jeg har været i gang med det hæklede tæppe til min søn i rigtig lang tid nu. De sidste dage har jeg hæklet nogle flere firkanter, og her til aften har jeg hæftet alle ender. Jeg har nu 154 firkanter, men da jeg oprindelig regnede med at skulle bruge over 200, mangler der stadig en del.

5 kommentarer:

 1. Sikke et arbejde.. og så er du ikke færdig. Der må da være utrolig mange ender som skal hæftes. Glæder mig til at se det færdig

  SvarSlet
 2. Uh - jeg elsker hæklede tæpper. Rigtige drengefarver, du har valgt :-)

  SvarSlet
 3. Det er skisme godt gået. Det bliver da vildt flot.

  SvarSlet
 4. Det ser søreme godt ud, din søn må da glæde sig helt vildt

  SvarSlet
 5. Tak for alle de positive kommentarer. Ja, jeg tror, min søn glæder sig. Hver gang firkanterne er fremme, spørger han i hvert fald, hvornår jeg bliver færdig. Som det er nu, er han også ret glad for bare at lege med firkanterne. Men jeg har hæklet et tæppe til storesøster, så han vil også gerne have et.

  Og ja, der er mange ender at hæfte. Men jeg hæfter efterhånden. De sidste blev hæftet forleden aften. Eller ja....jeg har jo hæklet nogle flere siden, så der er nogle ender at hæfte igen.

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...