søndag den 15. februar 2015

De seneste 9 - på Instagram


Vi er desværre stadig syge her i huset - manden, sønnen og jeg selv har stadig feber. Det er hårdt, at det trækker sådan ud. Derfor får jeg heller ikke lavet meget håndarbejde, selv om jeg har lyst.

Da jeg ikke har noget nyt at vise, kommer der her en genudsendelse i form af de seneste ni billeder på Instagram. Husk, at du kan følge mig derinde som @gudrunjac.

Endelig er jeg nået derhen, hvor oversigten over de sidste ni billeder, hverken indeholder jul eller nytår. Alle billederne er fra i år, og de viser alle igangværende eller færdiggjorte projekter.

For første gang er der billeder af noget, jeg har syet. Yay! Jeg er stolt over og glad for, at jeg kom i gang med at lære at sy. Og jeg har blod på tanden for at sy mere.

Og så er der strikkede sokker og karklude, samt diverse hæklerier. Disse småting er, hvad jeg har haft på nåle og pinde på det sidste.

3 kommentarer:

  1. God bedring til jer alle sammen. Du har da alligevel nået en del håndarbejde i år. Jeg har også haft en dille med at strikke klude. Jeg blev helt bidt af Brittamis kludemønstre.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det. Børnene har det ok nu, så er der bare de voksne tilbage. Jeg må se på de mønstre, du nævner ;)

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...