lørdag den 24. februar 2018

Der er plads til flere strikke- og hæklebøger


Eftersom jeg for nylig flippede lidt ud og købte hele tre strikkebøger, syntes jeg her til aften, at jeg ville rydde lidt op på hylderne med strikke- og hæklebøger. På magisk vis blev der ryddet så meget op, at jeg nu har lyst til at løbe ud og købe flere bøger! Ok, magi var næppe involveret (jeg flyttede nogle hobbybøger og et par sybøger til en anden hylde), men der er i hvert fald en smule tom plads. Ikke? Desuden kan jeg se, at jeg har tre gengangere, så der vil være endnu mere tom plads, når jeg kommer af med dem.

Det er dejlige og brugbare bøger, men jeg har ikke brug for to af hver. Så hvis du har lyst til at købe én eller flere af disse bøger, mailer du mig bare eller lægger en kommentar. Det er nok bedst, hvis du kan hente bøgerne, så du ikke behøver betale porto.




Men hvad var det så for nogle bøger, jeg købte, spørger du måske? Der var to, som jeg havde ønsket mig i et stykke tid - nemlig ‘Sjaler Nordfra’ og ‘Strik & Stræk’. Og så fik jeg pludselig en trang til at eje en bog af Stephen West, så ‘Westknits Bestknits - Sjaler’ røg med i indkøbskurven. Jeg fik dem til en god  pris hos Bogreolen.dk. Til gengæld tog det uventet lang tid med leveringen (næsten to uger). Alle bøgerne kan selvfølgelig også købes hos SAXO.


Og jeg har læst alle tre bøger! Ja, altså ikke alle opskrifterne. Jeg er ikke sådan én, der hygger mig med at læse strikkeopskrifter fra ende til anden. Men jeg har læst al anden tekst i bøgerne og har lavet et par øvelser i ‘Strik & Stræk’. Og så ikke helt alligevel men kun med én arm, da jeg er plaget af skuldersmerter for tiden, ligesom jeg var det for godt et halvt års tid siden. Jeg holder venstre arm og skulder helt i ro denne weekend for at se, om det hjælper. Derfor har jeg ryddet op i bøger (med én hånd) og læst bøger i stedet for at strikke eller hækle.

Jeg har læst bøgerne, som jeg sagde, og jeg er ganske godt tilfreds med dem alle tre. Og ja, de kommer til at blive brugt både til at strikke fra og som guide til strækøvelser. Det er helt sikkert!
 
<Indlægget indeholder affiliate links. Det betyder, at jeg tjener en lille procentdel, hvis du køber noget igennem et af de links, som fører til køb. Tak, fordi du støtter mit arbejde med bloggen>

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...