lørdag den 3. februar 2018

Jeg har impulsshoppet garn - Tip til dig

Jeg fik et nyhedsbrev og kom til at impulsshoppe lækkert garn for over 600 kr for lidt siden. Ja, sådan kan det gå, når man kan spare mange penge på noget af yndlingsgarnet hos Strikkes.dk, som holder lagersalg i øjeblikket og derfor har tilbud på ALT garn, samt bøger og meget tilbehør.
Vil du se, hvad jeg købte?
Jeg har en svaghed for håndfarvet garn. Jeg er vild med små uafhængige farverier, men hvis man skal have lækker kvalitet i smukke farver til en pris, som er til at betale, så er garnet fra Manos del Uruguay helt klart noget, man skal gå efter. Så det gør jeg!
Jeg har lige købt to forskellige farver af Marina fra Manos del Uruguay til kun kr. 122,85. Og det er så for 100 gram! Men altså, der er jo mange forskellige farver.



Ud over håndfarvet garn falder jeg altid for kidmohair - og det skal selvfølgelig være en kvalitet, der indeholder silke og ikke polyamid. Drops Garn har massevis af fine farver i deres DROPS Kid-Silk. Og jeg har en yndlingsfarve, som jeg allerede har strikket en del i, men som jeg gerne vil have på lager igen. Så jeg købte lige fire nøgler til kun kr. 27,95 stykket. Det er billigt! Og det rækker langt, da løbelængden på 25 gram er 200 meter.


<Indlægget indeholder affiliate links. Det betyder, at jeg tjener en lille procentdel, hvis du køber noget igennem et af de links, som fører til køb. Tak, fordi du støtter mit arbejde med bloggen>

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...