lørdag den 29. juli 2017

Garnkøb på Færøerne

Før jeg rejste til Færøerne denne gang, tænkte jeg, at jeg sandsynligvis ville komme hjem med kufferten halvfyldt med garn. Jeg elsker nemlig at strikke med færøsk uldgarn. Og jeg er vild med, hvordan man i nogle supermarkeder på Færøerne kan finde et forholdsvis stort udvalg af lækkert garn, strikkehæfter, strikkepinde og hæklenåle. Se lige garnudvalget på disse to billeder. 




Jeg har skrevet om det før, og om hvordan jeg altid er i vildrede, når jeg står foran hylderne, fordi der er for mange farver at vælge imellem, og jeg ikke har noget specifikt projekt i tankerne.

Denne gang fik jeg dog købt noget garn i dette specifikke supermarked på billederne. Jeg tænkte på trøjer til børnene og købte - forhåbentlig - nok i pink til en enkel trøje til datteren. Til sønnen forelskede jeg mig i en denimblå, hvor der kun var fem nøgler tilbage, så de bliver nødt til at blive suppleret med noget fra lageret. 

Jeg købte udelukkende Navia Duo, som jeg elsker at strikke med. Desuden er det perfekt til børnetøj og ikke overvældende dyrt, da det koster 30kr for et nøgle på 50 gram.



Indtil for nylig var Navia garn ret dyrt i Danmark, men nu har Netgarn.dk fået en masse Navia - ikke kun Duo, men også Uno, Trio, Tradition og Silkiull - til de samme priser som på Færøerne. Så nu behøver man kun rejse til Aarhus C eller besøge deres webshop for at købe Navia til rimelige priser. Og det vil jeg helt klart gøre fremover.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...