søndag den 9. juli 2017

Hæklet indkøbsnet eller strandtaske



Forleden dag, da jeg var i gang med at vinde gamle garnrester op med krydsnøgleapparatet, fik jeg en idé til et hækleprojekt. De lyse nuancer af grøn og blå talte til mig.


Dagen efter gik jeg i gang med at improvisere dette hæklede indkøbsnet - eller strandtaske - i filethækling og fastmasker. Mønsteret er ikke helt perfekt centreret. Og jeg tænker nu, at jeg kunne have lavet en lidt anderledes bund. Men ellers synes jeg, det er en fin prototype.


Jeg har hæklet i dobbelt tråd Mandarin Naturell fra Sandnes Garn (100 % bomuld), som er lidt tykkere end almindelig bomuld 8/4, på hæklenål nr. 3,5. Nettet måler cirka 37 x 42 cm og vejer 256 gram. Altså gik der faktisk omkring 5 nøgler til det.


Jeg snuppede garnet fra en kurv i lageret. Oprindelig har jeg vist arvet det fra min mormor, så vidt jeg husker. Så det er en virkelig gammel rest, som jeg endelig har fået brugt. Dejligt!












Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...