lørdag den 22. juli 2017

Besværlige grydelapper




Jeg havde en idé om at strikke et par helt enkle grydelapper. Jeg havde set nogle lignende i Striklecaféen og ville gerne selv prøve. De skal strikkes i retriller. Og for at det skal blive fint, kræves det, at man strikker jævnt og ensartet. Det plejer jeg at have styr på. Plejer...

Jeg strikkede to grydelapper i tre tråde bomuld 8/4 på pind nummer 3,5. De så ganske fine ud - hver for sig. For de havde overhovedet ikke samme størrelse!

Så jeg trævlede den første op, da jeg tænkte, at jeg nok med nummer to var landet på min naturlige strikkefasthed med det aktuelle garn og pind. Igen fik jeg en grydelap i en forkert størrelse! Dette gentog sig, og først i fjerde forsøg havde jeg to grydelapper, der så nogenlunde ens ud.

Spørgsmålet er nu, om jeg gider gøre et nyt forsøg med et nyt par grydelapper. Tanken var ellers, at med så enkel en teknik, kunne jeg forholdsvis hurtigt strikke nogle par grydelapper og bruge til sådan noget som værtindegaver eller sælge på marked.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...