søndag den 25. oktober 2015

Grøn med glimmerBørn vokser jo, og det betyder, at det tøj, man har strikket til dem, på et tidspunkt bliver for lille. Så har man en god undskyldning for at strikke noget mere.

Min datter er ved at vokse ud af nogle af de bluser, som jeg har strikket til hende. Her i sommer fandt jeg noget særdeles billigt bomuldsgarn i Netto, som jeg besluttede at bruge til en ny bluse til datteren. Den er grøn - hendes yndlingsfarve for tiden - med glimmer.

Jeg har brugt samme opskrift, som jeg tidligere har brugt til et par bluser/tunikaer. Strikket oppefra og ned med raglan ærmer. Denne gang strikkede jeg uden striber og med synlige udtagninger til raglan. Datteren satte sit eget præg ved at vælge længde på både ærmer og krop. Blusen er dejlig og klæder hende skønt. Den er lige lang nok til, at hun kan bruge den bare med leggings indenunder. 

Garnet købte jeg som sagt i Netto. Det hedder Karina, og kostede kun otte kroner per nøgle. Jeg fik det muligvis på tilbud. Jeg mener at huske, at have se det noget dyrere før. Det er bomuld med en lille smule glimmer i. Dejligt blødt og lækkert. Jeg brugte kun lige over fire nøgler. Så det blev en ganske billig bluse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...