fredag den 2. oktober 2015

Karklude igen

Jeg er virkelig uinspireret for tiden. Der venter skam et par spændende projekter på mig. Og jeg har også et par stykker, som jeg gerne vil afslutte. Men jeg får hverken strikket eller hæklet noget, der kræver nogen som helst koncentration.


Jeg strikker karklude igen. Jeg købte et garn i Netto forleden, som indeholder 70% bambus og resten bomuld. Det er noget tykkere end det bomuldsgarn, jeg plejer at bruge til karklude. Men jeg købte det i tre yndlingsfarver, så jeg håber på et godt resultat. Bambus og bomuld skulle i hvert fald være godt til karklude. Det har jeg også tidligere erfaret. Men med tyndere garn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...