søndag den 11. oktober 2015

Hæklet telefontaske


Forleden fortalte min datter, at hun manglede en lille taske bare til sin telefon. Vi kiggede i et par butikker men fandt ikke den perfekte taske. Så jeg tilbød at hækle én til brug, indtil hun fandt den perfekte taske i en butik. Datteren valgte selv farver i reolen med bomuldsgarn. Og hun blev så glad for den færdige taske, at hun ikke synes, vi behøver købe én. 

Jeg har brugt almindeligt bomuldsgarn fra Søstrene Grene i to forskellige farver. Tilsammen brugte jeg mindre end 50 gram garn.

Ingen opskrift. Jeg hæklede bare derudaf i vævehækling. Et rektangel, som blev foldet til en lomme og hæklet sammen i bunden og siden. Tasken bæres på skrå med en lang rem, som er hæklet i fastmasker.

Hurtigt og nemt. Nogle små skønhedsfejl, som jeg ville rette, hvis jeg skulle hækle en lignende taske til gave eller salg. Men et ganske brugbart resultat. Og en glad datter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...