torsdag den 12. november 2015

Jeg gør klar til julemarked


På lørdag er der julemarked i Bydelshuset, og jeg har en bod. Da jeg først hørte om markedet for nylig og ikke har et stort lager af færdiglavede ting, har jeg ikke så meget med.

Men jeg er ved at gøre klar. Jeg pakker og tænker over priser. Og så hækler og strikker jeg nogle småting, som jeg godt kan nå at blive færdig med.

Desværre ser det ud til at blive et lille marked. Ordet er bare kommet ud for sent, og jeg tænker, at flere har stået i den samme situation som mig og har ikke haft et lager af færdige ting. Til gengæld kræver det ikke meget forberedelse at shoppe. Man kan bare springe ud i det. Så kom frisk og se, hvad vi har at byde på på lørdag. Læs gerne mere på Bydelshusets FBside her: https://www.facebook.com/bydelshuset.tilst/


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...