lørdag den 23. august 2014

Endnu et Haruni sjal


For et stykke tid siden strikkede jeg et lille sjal til min svigermor i brun alpaka. Hun blev virkelig glad for det.

Jeg syntes, sjalet var sjovt at strikke og ville gerne prøve at strikke det i et andet garn og farve. Og det var en oplagt mulighed, da min søde veninde skulle holde rund fødselsdag lige før sommerferien. Desværre nåede jeg ikke at få sjalet færdigt i tide, så hun fik en lille blomst i stedet. Og sjalet fik hun efter sommerferien.

Opskriften er Haruni, som er designet af Emily Ross og kan downloades gratis på Ravelry.com.

Jeg brugte cirka 125 gram Setalin fra BC Garn, som består af 52 % tussahsilke og 48 % hør. Virkelig lækkert at strikke med om sommeren. Farven var en slags hindbærrød, som jeg valgte, da min veninde ikke er farveforskrækket men ofte bruger farvede tørklæder og tøj. Jeg kan ikke længere huske, hvilken pind jeg strikkede på, men det blev lidt løst, hvilket jeg også ønskede det.

Sjalet blev smukt, og kvaliteten er lækker. Desværre fremstår det ikke helt af billederne, som blev taget i hast, før jeg pakkede sjalet ind i sidste øjeblik. Ja, jeg var en smule distræt der i slutningen af sommerferien.6 kommentarer:

 1. Det er helt VILDT smukt! Jeg vil så gerne strikke noget lignende, men det virker helt uoverskueligt... Men smukt... det er der...

  SvarSlet
 2. Sikke et fantastisk smukt sjal - utrolig flot håndarbejde!

  SvarSlet
 3. Det er fantastisk smukt, og sikke en lækker farve

  SvarSlet
 4. Tak for de søde kommentarer. Jeg kan jo ikke tage æren for det smukke mønster. Men sjovt er det at strikke, og jeg synes også selv, at resultatet blev vellykket :)

  SvarSlet
 5. Det er et dejligt lille sjal, som jeg også har været glad for at strikke (et par gange - indtil nu). Det er en smuk farve, du har valgt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så fint et mønster. Og jeg var også ret vild med farven selv ;)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...