torsdag den 26. september 2013

Dinosaurer på krukke


Jeg har svinget spraydåsen igen, så min søn nu har tre glaskrukker med dinosaurer på låget. De står på kommoden i hans værelse. Han synes, de er seje. Og jeg har planlagt i hvert fald én mere.

Men nu ønsker storesøster sig også nogle lignende krukker. Så jeg er på udkig efter billige og tøsede eller nuttede figurer til et pigeværelse. Vi har overvejet Littlest Petshop dyr. Men jeg synes, det er synd at bruge dem. Hun har nogle prinsesser fra chokoladeæg, men de er lidt for små. Og almindelige plastikdyr passer ikke rigtig til hende. Så jeg holder øjnene åbne. 

Har du nogle forslag til os?

4 kommentarer:

 1. Jeg har lavet en med Miss Piggy som jeg fandt til 50 ører på et loppemarked....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vild med Miss Piggy, men det er min datter ikke. Hun er heller ikke vokset op med Muppet Show, ligesom jeg gjorde. Men god idé med at kigge på loppemarkeder. Jeg har faktisk også købt nogle af dinosaurerne i en genbrugsbutik. Og nogle i Tiger. Så dyre var de ikke.

   Slet
 2. De er altså bare fine!

  Er hun ikke til katte eller hunde? Dem kunne man måske få fat på som "bondegårdsdyr".

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, hun er helt klart til katte og hunde, så dem vil jeg holde øje med. Hun er også glad for kaniner samt al slags dyreunger, for de er jo nuttede. Jeg synes bare, det er synd at bruge Schleich dyrene til det her formål, for dem leger de stadig med. Så jeg håber nok at finde noget andet...

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...