mandag den 23. september 2013

De er i brug

I går viste jeg et billede af de skóleistar, jeg var ved at strikke til mig selv. I aftes gjorde jeg dem helt færdige. Og i dag er de i brug. Så hurtigt går det. 

Jeg har brugt Bumbo Strømpegarn med Aleo Vera fra Bilka. Garnet har lange farveskift i de flotteste efterårsfarver. Jeg har brugt dobbelt tråd og slet ikke forsøgt at styre farverne, da det næsten er umuligt. Desuden synes jeg, det er festligt, at farverne falder tilfældigt, så de to dele ikke bliver helt ens men alligevel ser ud til at høre sammen. 


2 kommentarer:

  1. Ihh hvor de bringer minder frem. Sådan nogen havde min mormor mange par af - og i forskellige størrelser :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, sådan har jeg det også, når jeg strikker eller bruger dem. Jeg har lært det af min mor, og der har været mange af denne slags strikkede futter i min familie, også blandt nogle af de ældre familiemedlemmer, som ikke er her mere.

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...