onsdag den 25. september 2013

"Blogbogen" af Julia Lahme


I løbet af det sidste døgn har jeg læst "Blogbogen" af Julia Lahme fra ende til anden.
 
Og hvor er jeg glad for, at jeg købte den bog lynhurtigt i stedet for at vente på at kunne låne den på biblioteket eller få fat i den på anden gratis eller billig vis.
 
Jeg har kun læst en enkelt af forfatterens andre bøger, nemlig "Hvor lagde jeg babyen?" for nogle år siden. Og så har jeg læst med på hendes blog en gang imellem og ellers læst nogle klummer, hun har skrevet. Jeg har været godt underholdt hver gang og har oftest fået noget at tænke over.
 
Denne bog er en brugsbog, og jeg har helt konkret kunnet bruge den til at lave en liste på mindst tre ting, jeg skal arbejde med på min blog. Desuden har den sat en masse tanker i gang om det overordnede formål med bloggen og dens form og indhold.
 
Bogen er let læst og kan hjælpe med noget af det tekniske ved en blog, uden at blive kedelig eller svær at forstå.
 
Desuden indeholder den interviews med populære og dygtige bloggere, og Julia Lahme selv deler ud af egne erfaringer som blogger, hvilket er interessant og hyggelig læsning.
 
Nu skal bogen op på reolen, så jeg kan komme videre med planlægningen af min søns fødselsdag, hvilket bogen afbrød i går. Men den bliver helt sikkert taget ned og brugt som inspiration og vejledning en gang imellem.

Har du læst bogen?

3 kommentarer:

 1. Jeg har også overvejet at købe den. Den lyder absolut til at være brugbar, når man godt kan lide at blogge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er helt klart brugbar. Jeg kom til at lave nogle overvejelser, som jeg ikke har brugt tid på før.

   Slet
 2. Jeg har endnu ikke læst bogen, men jeg er helt sikker på, at den kommer til at stå på min boghylde i fremtiden.

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...