lørdag den 29. juni 2013

Dagens lopper

I støvregn vovede jeg mig hen på det lokale bagagerumsmarked sammen med begge børn. Vi gjorde ikke de store fund i dag, men et par ok køb fik vi med hjem for få penge. 

Den hvide skrivebordsstol er fra IKEA. Den er i perfekt stand, kostede næsten ingenting, og så slipper jeg for at samle selv. Datteren skal bruge den i hendes værelse. Måske vi maler den på et tidspunkt. Hynden fulgte med. Ikke lige vores farver, men jeg kan bare lave et nyt betræk til den.

Ellers købte vi bare et par legetøjsbiler og et Build-a-Bear surfbræt. Kufferten og plastikkassen snuppede vi gratis på miljøstationen på vej hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...