søndag den 18. november 2012

Min første amigurumi

Ja, altså, den er ikke færdig endnu. Men jeg er gået i gang med at hækle min første amigurumi. Jeg troede ellers ikke lige, det var noget for mig med alle de fastmasker. Og normalt hækler jeg hellere lukkede omgange end spiraler. Men indtil videre kører det bare for mig.

Den er grøn, og den er til min søn. Kan nogen gætte, hvad den skal blive?

1 kommentar:

  1. Nå. Der pralede jeg nok for tidligt. Jeg lagde arbejdet fra mig, og børnene fik viklet sig ind i det under leg. Og det var slutningen på den amigurumi. :(

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...