torsdag den 29. november 2012

Amigurumi - Krokodille

Jeg har for nylig lavet et par indlæg om, hvordan det gik med min første hæklede amigurumi. Den BLEV færdig i sidste uge, og min søn blev vældig glad for den. Han sov med den og havde den med i børnehave i flere dage. Og jeg fik overvældende reaktioner fra pædagogerne, som syntes, den var flot. Nu er min søns forholde til krokodillen blevet noget mere afslappet - han behøver ikke vide, hvor den er, alle tider af døgnet.
 
Jeg var selv ret begejstret for hæklingen. Jeg fik øvet mig i at hækle masser af fastmasker i spiraler, samt en hel del ud- og indtagninger. Til gengæld var det noget værre pillearbejde at hækle de små dele som tænder og øjne. Og endnu værre var det at sy dem på. Faktisk sidder nogle af delene noget skævt. Men uanset det, så er jeg tilfreds med min første amigurumi. Og jeg har fået bestilling på én til datteren...
 
Opskriften er fra "Velkommen til hæklerummet" af Annika Messing, som jeg har lånt på biblioteket. Opskriften var nem at følge. Da jeg allerede hækler nogenlunde, er jeg dog ikke helt i stand til at bedømme, om den vil fungere for en nybegynder. Der er inkluderet hækleskole bagerst i bogen.
 
Jeg brugte helt almindeligt og ganske billigt Bumbo bomuldsgarn fra Bilka. Tilsammen brugte jeg mindre end 50 gr. De lyserøde og hvide dele blev faktisk bare hæklet med en lille rest, som jeg havde liggende. Krokodillen er fyldt med afklippede tråde (biprodukt).
2 kommentarer:

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...