tirsdag den 20. november 2012

Min dygtige søster

Min lillesøster er godt 5 år yngre end mig. Jeg er ikke sikker på, at hun selv kan huske det, men jeg kan huske, at hun altid har været temmelig kreativ: god til at finde på lege, bygge ting, lave fantasifulde tegninger osv. Jeg husker også fint julepynt, hun lavede, da hun var ganske lille. Og hun fortsætter med at lave alle mulige flotte ting som voksen.
 
Jeg har fået lov til at låne nogle billeder fra hendes Facebook album til at vise herinde. Jeg viser kun et lille udpluk af alle de ting, hun har lavet (i dette tilfælde er det julepynt). I får selvfølgelig også et link til hendes album. Jeg er dog ikke helt klar over, om hun har indstillet, så alle kan se det, eller kun venner.
 

 
 
 
 
  
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...