torsdag den 20. juli 2017

Garnstafet 2017

 
Egentlig ville jeg have skrevet et langt og fint indlæg om Garnstafetten, som blev holdt i Aarhus for godt en måneds tid siden. Men jeg kom fra det igen. Det skyldes nok blandt andet, at jeg slet ikke fik taget så mange billeder, som jeg havde planlagt. Jeg var simpelthen helt optaget af at hygge mig i stedet for at tage billeder. For hyggeligt, det var det!


Jeg var afsted med to dejlige damer fra Striklecaféen. Vi troppede op ved Yarnfreak på Ingerslevs Plads, da de åbnede kl. 10. Og vi fortsatte til fods ned igennem byen, holdt frokostpause på en café i Latinerkvarteret og sluttede af ved Fandango. Vi nåede alle de 8 butikker i indre by.

Desværre nåede vi ikke butikkerne på Trøjborg og i Viby. Det havde vi nu heller ikke regnet med eller planlagt med, for vi ville være til fods, da parkeringsmulighederne i Aarhus C er temmelig trælse. Og da én af os var dårligt gående var vi nødt til at begrænse os til indre by. Men vi fik nu både hygget og fandt masser af inspiration og fristelser alligevel. 






Flere af butikkerne havde pyntet festligt op til dagen. Der blev budt på hindbærsnitter, karameller, vand, kaffe og te. Flere steder var der gratis strikkehæfter. Og så var der selvfølgelig alle de gode tilbud. Et par steder fik jeg også hilst på strikdesignere og kigget på deres designs. Det resulterede blandt andet i, at jeg efterfølgende har købt et par af Petite Knits populære designs.

Jeg købte ikke i alle butikker men i de fleste. Alle havde noget spændende at byde på. Men der var simpelthen så mange garnglade kvinder i alle butikkerne, at det var umuligt virkelig at fordybe sig og nørde med garn og tilbehør. Jeg fik dog købt nogle af de ting, jeg målrettet gik efter, samt lidt ekstra. Og jeg holdt budgettet, som jeg havde sat for mig selv. 

Af tilbehør købte jeg kun et par Prym hæklenåle hos City Stoffer & Garn, som havde 25% rabat. Dér opgav jeg ellers at kigge på garn, for man kunne slet ikke komme til for mylderet af kunder. 

Hos Yarnfreak kunne jeg slet ikke overskue at vælge imellem alt det håndfarvede garn, som jeg kiggede efter. Så jeg har lovet mig selv et nyt besøg snarest.

I Netgarn købte jeg det smukkeste, håndfarvede merinogarn i blålige nuancer: Marina fra Manos del Uruguay. Det skal bruges til selvforkælelse. Desuden købte jeg et par nøgler bomuldsgarn Drops Loves You 7 til kun 5 kr for et nøgle. De er allerede blevet strikket til et køkkenhåndklæde.

Hos Garnlageret gik jeg målrettet efter Angel by Permin, som jeg skulle bruge til et par projekter. Det var nemlig på tilbud. 

Hos Garnkisten i Latinerkvarteret havde jeg lovet mig selv at købe håndfarvet strømpegarn fra Sysleriget. Det havde jeg længe gået og sukket efter. Og det skal helt klart bruges til selvforkælelse. Desuden købte jeg noget lækkert grønt silkegarn fra Rowan på tilbud. Det bliver sandsynligvis til en julegave. 

Men konklusionen må være, at selv om jeg fik fyldt lidt op i lageret, kunne jeg sagtens have købt mere, hvis der havde været mere ro på, og hvis jeg havde planlagt bedre, hvad jeg skulle gå efter. Det må jeg så gøre bedre næste år. For ja, jeg skal helt klart deltage næste år, også selv om jeg hverken vandt eller havde tid til modeshow eller strikkecaféen denne gang. Måske næste år. 

Nogle af de omtalte garner kan du købe via disse affiliate links:
Manos del Uruguay kan købes HER
Drops Loves You 7 kan købes HER og HER og HER



<Indlægget indeholder affiliate links. Det betyder, at jeg tjener en lille procentdel, hvis du køber noget igennem et af de links, som fører til køb. Tak, fordi du støtter mit arbejde med bloggen>

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...