lørdag den 19. april 2014

Påske-cupcakes


I aftes bagte jeg nogle almindelige chokoladecupcakes. Og i dag har jeg opgraderet dem til påskecupcakes.

Jeg lavede en glasur af 1 dl creme fraiche, 1/2 dl skummetmælk og 200 gr smeltet mørk chokolade.

Efter glasuren var afkølet lidt, brugte jeg en tyl med flere små huller til at lave chokoladereder på mine cupcakes. Det var ikke uden problemer, for nogle af hullerne i tyllen blev tilstoppet. Og da jeg maste for at få glasuren uden, blev den opvarmet i mine hænder, så jeg fik nogle ret krøllede reder.

Skulle du forsøge det samme, kan jeg derfor anbefale dig, kun at putte lidt af glasuren i sprøjteposen ad gangen, så den ikke bliver varmet for meget op. Egentlig vidste jeg godt dette. Men jeg bager efterhånden så sjældent, at jeg glemmer mine egne erfaringer.

Uanset udseendet smager glasuren dejligt. Den har en intens smag af chokolade. For en mildere smag kan du bruge lys chokolade eller halv lys og halv mørk.

Til sidst blev der lagt nogle likøræg i rederne. Og børnene er begejstrede!



2 kommentarer:

  1. Hold nu op de er flotte, og de smager sikkert skønt :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. De smagte dejligt. Men man skulle være glad for chokolade for at spise dem. Jeg elsker chokolade, så det var nemt ;)

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...