lørdag den 25. juli 2015

Dagens underholdning - strik og lydbøger


Efter en hård dag i går, hvor jeg var sengeliggende med migræne, har jeg i dag brug for en rolig hygge-og-slappe-af-dag.

Så er det godt, jeg har mit nemme strikketøj. En rundpind og et nøgle bomuldsgarn bliver til en karklud, imens jeg nyder Lars Keplers 'Stalker' som lydbog på Mofibo på telefonen. 

Og lige præcis Mofibo er jeg nødt til at anbefale til dig, der elsker bøger men måske har svært ved at finde tid til at læse.

Jeg downloadede appen, fordi jeg gerne ville høre lydbøger. Men i starten kunne jeg slet ikke vænne mig til at høre en anden stemme læse, end den jeg selv hører i mit hoved, når jeg læser. Så jeg loggede på for at opsige mit abonnement, men fik i stedet tilbud om en måneds gratis medlemskab. Det var vældig klogt af Mofibo, for jeg besluttede at give det en chance mere, og nu har de fået en ny kunde i mig. Faktisk har de fået to nye kunder, for min datter er også blevet vældig begejstret for lydbøger.

Lad mig lige for en god ordens skyld nævne, at jeg ikke bliver betalt for min anbefaling af Mofibo. Jeg deler bare min begejstring. Andre lignende tjenester er sikkert også underholdende.

Jeg er bare glad for, at jeg den sidste måneds tid har hørt flere Jo Nesbø og Lars Kepler bøger, imens jeg har kørt bil, vasket op, slappet af med strikketøj eller ligget og været ved at falde i søvn. Skønt! Og jeg har set meget mindre tv, end jeg plejer. Måske tiden så er inde til at opsige Netflix? Nej, det tror jeg dog, børnene ville blive vækdig kede af.

Nu står den så på strik og 'Stalker' i køkkenet, imens regnen siler ned udenfor, og jeg en gang imellem vender en pandekage.

God weekend til jer alle på trods af det sørgelige sommervejr!

2 kommentarer:

  1. Du har så evig ret! Lydbøger fra Mofibo... det er efterhånden blevet til ca 200 bøger... og strikketøj i hænderne, så kobler jeg helt af fra en stressende hverdag...
    Nu er vejret - endelig - blevet dejligt... Så pauser jeg lidt med strik og lydbøger og nyder at blive træt ved at mosle i haven ;o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Ida. Dejligt at høre om dine erfaringer med lydbøger. For mig er de stadig et hit. Og lige om lidt bevæger jeg mig ud i haven med et strikket sjal i hænderne og “Hvil i fred” af Sofie Sarenbrandt i ørerne ... eller ud i udestuen, hvis nu solen for alvor svigter.

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...