søndag den 26. juli 2015

Jeg knytter

Efter nærmest udelukkende at have strikket og hæklet i lang tid, fik jeg i dag lyst til at brodere. Så jeg fandt brodergarn frem, før jeg kom i tanker om, at et broderi jo skal planlægges - i hvert fald en lille smule. 

Så jeg klippede nogle længder af garnet og gik i stedet i gang med at knytte. Jeg var rigtig god til at knytte armbånd i slutningen af 80'erne og lavede virkelig mange. Teknikken ligger tilsyneladende stadig i fingrene. Nu må vi se, om de også bliver ligeså pæne som dengang, eller om jeg lige skal øve mig lidt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...