torsdag den 28. marts 2013

Neongul strikbluse i kidmohair/silke

Det gik nemt og relativt hurtigt at strikke den neongule bluse i kidmohair/silke. Og i dag kunne min datter få den på. Hun kastede sig gladeligt ud i forskellige poseringer foran kameraet. Stylingen stod hun også selv for, og jeg synes, hun har ret i, at neongul ser fint ud sammen med lilla.

Garn: Angel by Permin - jeg har brugt ca. 1½ nøgle à 25 gr.
 
Opskrift: fra "Kæk og klassisk børnestrik" af Lene Holme Samsøe.
 
Pinde: opskriften sagde pinde nr 3 og 4, men jeg var nødt til at bruge nr 3½ og 4½ for at ramme strikkefastheden.
 
Størrelse: 6-8 år - den passer min datter nu, hvor hun er 6½ år og bruger tøjstørrelse 122-128.

Blusen var overraskende nem at strikke. Hulmønstret var ikke svært at lære og følge med i, selv om det kan være svært at se mønstret tydeligt, når man strikker i kidmohair. Dejligt lidt montering. Det kan anbefales at bruge maskemarkører diverse steder. Jeg klarede mig dog uden.


3 kommentarer:

  1. Hvor er den fin til hende. Stylingen har hun fint styr på og 6½ årige fotomodeller er altså søde, når de poserer :-)

    SvarSlet
  2. Tak. Nu står vi bare med det problem, at hun næsten ikke nænner at bruge den, fordi hun er bange for, at den skal blive ødelagt.

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...