mandag den 11. marts 2013

Regnbue-hue

Denne hue blev faktisk færdiglavet for flere uger siden, men i kaoset omkring flytningen, glemte jeg at blogge om den. Nu fik jeg så lige min datter til at stille op til nogle billeder - i undertrøje og uldhue!

Huen gjorde ellers stor lykke i kulden i januar. Min datter elsker farverne, og det gjorde pigerne i hendes klasse også. Desuden er det sjovt, at den er så lang (130 cm), at den kan bruges som tørklæde.

Den er nemt og hurtigt strikket på tykke pinde. Opskriften er fra 'Strikketøj' af Lena Blidell. Garnet er Naturuld, som findes i flere dejlige farvekombinationer.
2 kommentarer:

  1. Lovely! It´s such a happy hat! :) xo

    SvarSlet
    Svar
    1. Thank you. And she has been happy to wear it. And her friends have loved it too. But now it's spring, so no more woolen hats for now.

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...