torsdag den 28. januar 2016

De seneste 9 - på Instagram


Jeg poster sørgeligt få billeder af kreative projekter i disse dage. Måske fordi jeg nærmest kun strikker strømper og karklude, og det er begrænset, hvor mange billeder jeg gider tage af de to motiver. 

Til gengæld fotograferer jeg gerne børnene. Sammen med heste, når datteren er til ridning om fredagen. Begge børn er oftest med, og de vil gerne fotograferes sammen med hestene. Som de elsker! Også dem i plastik fra Schleich!

Og datteren, der er begyndt at strikke igen, og stoppet igen! Nu laver hun mest små videoer på sin telefon. Men det er også en slags kreativitet, så fred være med det.

Frost på ydersiden af mine nye køkkenvinduer. Heldigvis var der dejlig varmt indenfor, og godt, at vejret nu igen er blevet lidt varmere.

Lidt yarnbombing på min vej. Jeg holder øjnene åbne for mere og overvejer endnu en gang at lave noget selv.

Jul og nytår på Færøerne. Vi var alle fire afsted. Det var skønt at tilbringe højtiden sammen med familien. Ellers rejser vi som oftest derop om sommeren, og det er dejligt, men jul sammen med familien savner vi, så jeg er lykkelig for, at det var muligt denne gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...