tirsdag den 29. december 2015

Vil du prøve Mofibo? - Giveaway


***Koden er givet til en læser. Det gik lynhurtigt.***
God fornøjelse til, Shanice med den smukke blog Sysleri og Skribleri

Jeg har tidligere skrevet om, at jeg er blevet vældig glad for at høre lydbøger på Mofibo appen på min mobil, imens jeg strikker - eller laver mad, vasker op, kører bil osv.

Mofibo giver imidlertid også mulighed for at læse bøger på tablet eller computer - eller på mobilen, hvis man kan holde den lille skærm ud. Og der er virkelig mange titler at vælge imellem!

Normalt kan man ved oprettelse af en ny bruger få lov til at prøve Mofibo gratis i 14 dage. Jeg har imidlertid fået en rabatkode, som én ny bruger kan bruge til at få en gratis prøveperiode på en hel måned. Hvis du vil have fingrene i den, så vær den første til at lægge en kommentar til dette indlæg. Jeg kontakter dig så og mailer koden til dig. Alle læsere er velkomne. Både dem, der plejer at kommentere, og dem, der ikke plejer. 

Rabatkoden skal aktiveres senest den 31. december. Jeg vil bede dig om kun at kommentere, hvis du virkelig har tænkt dig at bruge koden. Det vil være synd, at den går til spilde. 

Man bruger sit betalingskort ved oprettelse på Mofibo. Og man skal selv afmelde, hvis man ikke vil fortsætte medlemskabet. Det er nemt at gøre på hjemmesiden.

Hvis du fortsætter og bliver en betalende kunde hos Mofibo, får jeg en måned gratis. Men det er ikke noget, du forpligter dig til.

Hvis der ikke er kommet nogen kommentarer med ønske om koden senest den 31. december kl 12 (dansk tid), poster jeg i stedet på Facebook og tilbyder koden dér. 

2 kommentarer:

 1. Meget gerne ❤️
  KH Shanice / shanice_a92@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Jeg mailer dig med det samme. Husk at indløse koden senest den 31. December.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...