tirsdag den 29. december 2015

Hvordan skal man vælge?


I går stod jeg igen foran en reol fuld af Navia garn i alle kvaliteter og farver og kunne ikke vælge. Jeg havde prøvet det før, og havde tænkt, at denne gang skulle jeg bare købe det garn, jeg faldt for. Men der var for meget at vælge imellem, så jeg gik i baglås.

Hvordan udvælger man garn uden at have et eller flere specifikke projekter i tankerne?

Og dette er bare udvalget i et almindeligt, færøsk supermarked. Hvordan skulle jeg vælge, hvis jeg kom ind i en strikkebutik?

Jeg gør endnu et forsøg i de kommende dage. Måske jeg kan få dannet mig en vag idé om noget, jeg vil strikke, før jeg igen opsøger garnhylden.


4 kommentarer:

 1. De danske supermarkeder kunne virkelig lære noget af de færøske.
  Hvis du kommer i Navia i SMS i Torshavn, kommer du måske til at handle med min veninde Hildur, hun er fuld af gode strikkeforslag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg overvejer en tur til Tórshavn. Jeg vil helt klart poste et par billeder, hvis jeg besøger butikken. Jeg har været der fær, men det er nogle pr siden.

   Slet
  2. Ej jeg var såååå skuffet over udvalget jeg så på Færøerne i selv Navia butikken. Skulle da vist have været i et større supermarked.... det var der bare desværre ikke hvor vi boede dengang. Det var sidste sommer. Håber du fandt ud af et projekt

   Slet
  3. Jeg har ikke fundet ud af noget endnu. Og har heller ikke besøgt Navia butikken endnu. I dag skal der bare slappes af 😊

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...