fredag den 7. november 2014

Hæklede juletræer til julemarked


Jeg er ved at afslutte min storproduktion af hæklede juletræer. Det føles som en storproduktion, men da jeg talte dem for lidt siden, viste der sig kun at være 28! Ok, jeg har hæklet flere og givet dem væk. Men disse 28 er nu ved at blive gjort klar til at blive solgt på julemarked.

Jeg har ikke selv en bod på noget julemarked (men kunne godt overveje at få det en gang). Jeg har bare hæklet nogle små ting (juletræer og vimpelranker), som den talentfulde Elspa Metzdorff skal have med i sin bod. Hun laver selv de flotteste strikkede og syede ting (huer, vanter, tørklæder, trøjer), som hun selv designer. Desuden upcycler hun brugt strik og andet tøj til blandt andet nogle fede hatte og tasker. Besøg "Made by Metzdorff" på Facebook eller på hendes hjemmeside.

Jeg lærer en del af denne proces med juletræerne. Blandt andet at der skal en hel del lædersnor og perler til. Jeg har ikke nok at én bestemt slags til at få hele produktionen til at se ensartet ud. Så derfor pakker jeg fire juletræer med ens snor og træperle i hver cellofanpose. Alle har en eller anden slags lædersnor og træperle i naturfarver og sort.

Nu er det sværeste tilbage: prissætningen! Det er SÅ svært, synes jeg. Man ser jo priser, der stikker i alle retninger, når man kigger rundt på nettet. Desuden ved man jo, at de fleste helst vil betale så lidt som muligt, samtidig med at man selv vil tjene så meget som muligt. Man vil ikke sætte en sindssygt høj pris og skræmme købere væk men heller ikke sælge sit arbejde for billigt...What to do?!?

Forresten, så er juletræerne hæklet efter min egen DIY - Hæklet juletræ, som du finder ved at klikke her.

4 kommentarer:

 1. Juletræerne er skønne, men jeg kan desværre ikke hjælpe dig med prissætningen, jeg får altid at vide, jeg på det nærmeste giver mine ting væk, når jeg sælger noget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg sidder og kigger på billederne og lægger mærke til, at nogle ser næsten gule ud og andre næsten blå. Sjovt, som farverne ser anderledes ud på billeder. I virkeligheden er de alle grønne, i forskellige nuancer.

   Sælger du ofte dine ting? Jeg tænker, at med de kvaliteter garn, du ofte bruger, kan du da ikke prissætte alt for lavt, hvis du vil have pengene tilbage ;)

   Slet
 2. Wow hvor er de flotte! Det er en rigtig god idé til noget lidt anderledes og utraditionelt julepynt! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. De er afleveret til rette sted, og i hvert fald nogle er blevet solgt. Og så gik det op for mig, at jeg faktisk kun har tre prototyper herhjemme. Så nu skal jeg vist til at lave nogle til mig selv ;)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...