torsdag den 31. december 2015

Vi fik lyst til at bage





Da vi var ude og handle forleden dag, blev vi helt overvældet af udvalget af kagepynt i det færøske supermarked. Det slog ethvert almindeligt dansk supermarked - efter hvad jeg kan huske. Jeg plejer at købe kagepynt i Bilka, hvis ikke jeg handler i en specialbutik.

Datteren og jeg stod dér og fantaserede om alle de flotte kager, vi kunne pynte. Det blev dog 'bare' til de velkendte minicupcakes med marcipan i dejen, et hindbær i midten og dejlig glasur på toppen. De blev pyntet med frysetørrede hindbær, hvilket måske ikke ser så festligt ud, men det fremhæver hindbærsmagen på dejligste vis.

Jeg bagte og sprøjtede glasur, imens børnene dryssede hindbærgranulat på toppen. Jeg var lidt udfordret af ikke at have min metalform til 24 muffins i nærheden. Kagerne blev ikke så smukt formede, som de plejer. Men de smager dejligt.

Faktisk kommer disse cupcakes til at erstatte kransekagen i aften - nytårsaften. De smager dejligt af marcipan ligesom kransekage, men de er lettere og friskere. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...