søndag den 7. juni 2015

De seneste 9 - på Instagram


Der er kun et enkelt billede af strik og ét af hækling iblandt de seneste på Instagram. Den grønne, strikkede karklud blev jeg færdig med, og den har været i brug. Jeg er blevet ret glad for karklude i perlestrik.

Mængden af hæklede firkanter vokser, men jeg har langt fra nok til et tæppe endnu. Men ih, hvor jeg glæder mig, til det bliver færdigt. Jeg tror, det bliver rigtig dejligt at putte med i sofaen til vinter

Men nu er det jo sommer, hvilket også fremgår af nogle af de seneste billeder. Datteren har fået dejlige fregner, og sønnen spillede i går fodboldkamp med sit U6 hold. Bagefter var vi på marked på Ingerslevs Boulevard, hvor vi købte skønne sager. Blandt andet blåmuslingerne, som jeg lavede til forret til aftensmaden.

Og så var der de tre anderledes billeder af en rørperleedderkop i min søns børnehave, min datters telefon, der blev væk (og fundet igen) og en lille reklame for bloggen. Besøg gerne min profil på Instagram og følg med @gudrunjac

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...