fredag den 1. juli 2016

Rabatkoden virkede ikke :(

Da jeg skulle bruge min rabatkode fra Zalando i dag, virkede den ikke. Derfor kunne jeg godt mistænke, at den kode, jeg delte med jer i går, heller ikke virker. Jeg har derfor fjernet indlægget. Måske jeg misforstod noget?

Hvis du fik fat i koden i går og har haft held til at bruge den, må du gerne fortælle mig det. Så kommer den i et indlæg igen. 

Undskyld til jer alle, hvis I har forsøgt at bruge koden forgæves. 

1 kommentar:

  1. Jeg har ikke prøvet at bruge koden, men jeg har været ude for at en kode jeg havde ikke ville virke, jeg sendte en mail til Zalando, og enden blev at jeg fik beløbet sandt ind på min konto, i stedet for at det blev trukket, så det kan du prøve. Vh Lykke

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...