torsdag den 28. februar 2013

Vi har fået have!

Ja, så har jeg fået min første have. Den er lillebitte, og vi har overtaget den efter de tidligere lejere til vores nye lejlighed.

Jeg kender intet til haver og planter, men i dag har udlejer sendt en anlægsgartner forbi. Der skulle have været en gartner og fjerne ukrudt og haveaffald, før vi flyttede ind, men det kunne ikke lade sig gøre, da der lå sne over det hele. Det er så min gevinst, at hun først kom i dag, hvor jeg endda har fri, for hun fortalte mig lidt om de planter, som vi åbenbart har overtaget.

Der er et æbletræ og et asketræ, rhododendron, buksbom og en lille rose. Der er et par ikke helt identificerede planter og nogle små, som giver blomster til sommer. Vintergækker og erantis kigger frem. Og så er der åbenbart jordbærplanter over det hele!

Nu kommer jeg så til at tænke på temaet for bloggen, som jo er "zen igennem hverdagskreativitet". Tæller havearbejde som hverdagskreativitet? Haven kan i hvert fald give zen i hverdagen, men jeg vil i fremtiden forsøge at indarbejde et minimum af kreativitet i mine haveindlæg. Lige nu får I bare nogle billeder af de spirende haveplanter. Jordbærplanterne ses på det nederste billede.

1 kommentar:

  1. Tillykke med din nye have :-) Og sikken et dejligt tidspunkt, at overtage en have på, det bliver spændende, at se hvad der kommer op af jorden.

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...