mandag den 15. januar 2018

Ingen Dikkedarer til datteren

Hvordan blogger man om et halvt års strik?

Når jeg har lavet et projekt færdigt, er det vældig praktisk at skrive et indlæg, som indeholder alle oplysninger om garn, strikkepinde , opskrift, størrelse samt eventuelle ændringer, som jeg måtte have lavet i opskriften. Desuden skriver jeg gerne om diverse overvejelser, som jeg har haft, og om hvor stor glæde, jeg synes, projektet har giver mig, og hvad jeg har lært af det. Jeg skriver ikke så mange indlæg for tiden. Til gengæld strikker jeg temmelig meget. Nogle af de færdige projekter er blevet fotograferet. Nogle har jeg stadig, imens andre er blevet solgt eller givet væk.

Min hukommelse er desværre ikke, hvad den måske en gang var. Derfor har jeg faktisk glemt mange af detaljerne vedrørende de færdiggjorde projekter. Så jeg kan ikke skrive alle detaljerne i et indlæg, som jeg plejer. Det ærgrer jeg mig over. Men i det mindste har jeg billeder af nogle af de strikkede ting. Og jeg husker nogle detaljer. Her er en trøje, som jeg strikkede til datteren i sensommeren.
 

 
Ingen Dikkedarer fra PetiteKnit. Strikket til datteren i Ciao Trunte fra Hjertegarn. Voksenopskrift støttelse XS strikket i for tyndt garn, sådan at trøjen blev i børnestørrelse (ca. størrelse 12 år, vil jeg mene). Det fungerer fint med denne opskrift. Det handler om proportioner og ikke centimeter. Og da der strikkes oppefra og ned, kan man måle længden på personen, der skal bruge trøjen. Garnet blev købt på loppemarked for kr. 5 per nøgle (selv om det er 100% Merino), og da jeg brugte mindre en 5 nøgler til hele trøjen, endte den med at koste under kr. 25. Og datteren er glad for den. Desuden er jeg temmelig vild med opskriften, og jeg overvejer lige en trøje til mig selv i noget hørgarn, som jeg har liggende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...