lørdag den 11. marts 2017

De seneste 9 - på Instagram





I aftes blev jeg opmærksom på, at min Instagramprofil ser temmelig grå ud for tiden. Selv om jeg poster farvebilleder.


Det er helt tilfældigt og ikke tilstræbt, men skyldes delvist et par grå hækleprojekter. Og så har jeg brugt grå baggrund på nogle af billederne. Både når jeg har fotograferet i køkkenet om dagen for at udnytte lyset. Så ser man den grå bordplade. Og når jeg har taget billeder om aftenen i sofaen. Så har jeg nogle gange haft en grå pude i baggrunden, for at det ikke skal blive alt for mørkt. 


Ellers er pink/rosa vist også en gennemgående farve, hvilket jeg synes, er ret fedt.


Selv om jeg har vist billeder af nogle strikkede julekugler på Instagram, er det ikke meget, jeg får strikket for tiden. Jeg hækler mest. Har hæklet et tæppe færdigt. Det skal jeg nok lave et blogindlæg om. Og så hækler jeg karklude i bambus/bomuld. I rosa og grå. De to farver igen.


Og så begynder jeg at kunne mærke foråret, idet jeg bliver mere aktiv i haven og også har taget vintergækker med indenfor. Jeg glæder mig så meget, til vi for alvor kan komme ud og nyde vores lille have igen. 


Følger du med på Instagram?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...