tirsdag den 2. august 2016

De seneste 9 - på Instagram


På Instagram poster jeg en del billeder, som aldrig kommer på bloggen, da de ikke tilhører et indlæg, som ligger indenfor bloggens rammer. Eller de er bare et hurtigt øjebliksbillede, som jeg vælger ikke at blogge om. Dette gælder de fleste af billederne i denne omgang.

Vi har været ude i det dejlige danske sommerland, og derfor er der billeder med fra tre af vores ture. Bevares, to af billederne er fra to forskellige forlystelsesparker. Men dem nyder børnene så meget, at de er en vigtig del af vores sommerferie.

Et enkelt billede er en blomst på Færøerne. Jeg fandt det i en gennemgang af gamle billeder og postede på Instagram, da jeg i disse dage savner Færøerne, familien dér og den smukke færøske sommer.

Og så er der håndarbejde! Karklude, som jeg strikker mange af. Jeg har for ganske få dage siden lagt den tredje DIY til strikkede karklude her på bloggen. Og indlægget har allerede haft tusindvis af besøgende. Forhåbentlig er der også mange, der har strikket karkluden.

Og så er der den hæklede kimono, som jeg har været i gang med i et stykke tid. Jeg nyder at hækle den, men det går alligevel ikke hurtigt, da den kræver en smule koncentration. Så jeg hækler den ikke foran fjernsynet.

Hvad fylder dit Instagram denne sommer?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...