søndag den 20. december 2020

DIY - Ribbed Socks by GJ - Basisstrømper i rib - Nyt design på Ravelry

 



[Dette indlæg indeholder affiliate links (reklame). Hvis du køber noget igennem disse links, tjener jeg en lille skilling]

Endelig kom opskriften på ribstrømperne på Ravelry! Derinde hedder de "Ribbed Socks by GJ", og opskriften kan købes for sølle kr. 20,00. Den downloades nu både på dansk og på engelsk.

Hvis du ikke er medlem af Ravelry eller ikke kan finde ud af at bruge det endnu, kan du købe opskriften ved at klikke på ‘Buy Now’ knappen nedenfor. Du vil komme til en side, hvor du bliver bedt om at logge ind på Paypal. Hvis du ikke har Paypal, skal du bare bruge 'Log in as guest', og så bliver du først videre derfra. Paypal er ganske sikkert at bruge - siger jeg af erfaring, da jeg selv har brugt det i over 15 år både til at sende og modtage betalinger uden problemer en eneste gang.


Hvis det af en eller anden grund ikke virker for dig, kan du kontakte mig på Instagram (@knitsbygj), og så kan jeg sende en PDF fil til dig på e-mail efter betaling via MobilePay.

Men hvorfor skal man nu betale for en opskrift, når jeg altid plejer at lægge gratis opskrifter på bloggen, og nogle gange også på Ravelry? Det skal man, fordi jeg denne gang virkelig har arbejdet længe og grundigt på denne opskrift. Jeg mener, den vil kunne bruges, selv om du aldrig har strikket strømper før. Og da det er en opskrift på basisstrømper, vil du fremover kunne bruge den som udgangspunkt for dine egne eksperimenter udi strømpestrik.

Opskriften er onesize, og størrelsen varieres ved at forkorte eller forlænge skaftet og foden efter behov. Omkredsen vil passe både til tynde og tykke lægge, teenagere og voksne - men ikke små børn.

Jeg håber så meget på, at denne opskrift vil blive godt modtaget. Jeg har nemlig flere andre gode basisopskrifter i tankerne. Og jeg tænker, at de har en berettigelse, netop fordi det ofte er svært at finde enkelte, gennemarbejdede basisopskrifter, som kan følges af de fleste.

God fornøjelse med opskriften. Og husk at linke dit projekt på Ravelry til opskriften, når du strikker strømperne og at bruge hashtags, når du viser frem på Instagram. #ribbedsocksbygj #knitsbygj @knitsbygj

Forresten, strømperne er strikket i Arwetta Classic fra Filcolana. På billederne er der brugt farven Power Pink, som er nr. 253. Du kan bl.a. købe Arwetta hos KnitWeDo og Strikkehjørnet (begge links er affiliate links).

 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...