fredag den 10. juni 2016

Fodboldstrik


Egentlig er jeg ikke så vild med fodbold. Jeg kender reglerne, for jeg så meget fodbold med min far som barn. Og jeg hepper vildt på min søn og hans hold, når de spiller (det gør de i morgen). Men normalt ser jeg ikke fodbold, hverken på tv eller på anden vis. Og dog...

Når der spilles EM eller VM slutrunde, bliver jeg alligevel lidt interesseret. Fordi det er sådan en fest!

I aften ser vi fodbold herhjemme. Vi hepper selvfølgelig på Frankrig, for manden er franskmand. Så vi er spændte!

Og jeg har fundet strik frem, som jeg kan strikke, imens jeg ser tv. Gæstehåndklæder i bomuld. De har ellers hvilet i et stykke tid, men dette er den perfekte lejlighed til at genoplive projektet. Så det gør jeg. Imens jeg hepper på Frankrig!

1 kommentar:

  1. Og det gik jo Frankrig rigtig godt i åbningskampen, pøj pøj med strik til fodbold - som jeg gerne ser

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...