onsdag den 4. juli 2018

De seneste 9 - på Instagram




Min Instagram profil har i løbet af de seneste 9 billeder været præget af to håndarbejder - et multifarvet hæklet tæppe i bomuldsrester og en pigecardigan i lilla merino. Det er lige netop disse to projekter, der optager mig for tiden. Og de bliver begge fine!


Og så er der børnene! Min egen lille roligan er vældig optaget af VM i fodbold. Jeg har set en hel del kampe sammen med ham. Vi hygger os. Og nu, hvor Danmark er ude, hepper vi da bare på Frankrig, som manden jo kommer fra. 


Billedet af datteren er mindre hyggeligt. Det er røntgenbilledet med de brækkede knogler. For knap to uger siden faldt hun af en hest og landede så uheldigt, at hun fik åbent benbrud. Begge knogler i venstre underben brækkede lige over anklen, så hun skulle opereres og knoglerne sættes på plads med noget metal. Hun kommer desværre til at tilbringe det meste af sommerferien med benet i gips efterfulgt af genoptræning. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...