tirsdag den 5. september 2017

Dårlig skulder strik



I løbet af ganske kort tid, kun ca. halvanden måned, har jeg oplevet at have skader i begge skuldre. Jeg fik for nylig en inflammation i venstre skulder, hvor jeg lige før sommerferien havde det i højre skulder. Det har betydet, at jeg ikke har kunnet strikke i alt for mange dage.

I dag har jeg fået lagt en blokade i skulderen. Det gør stadig ondt, men jeg tør nu bevæge den. Skulderen må bare ikke belastes på nogen som helst måde før om nogle dage. 

Nu er det så, at abstinenserne sætter ind! Jeg savner mit strikketøj! Så jeg har fundet et lille og let strikketøj på rundpind frem, og nu sidder jeg her med puder under albuen, så den er støttet bedst muligt, og strikker kun ved at bruge hænderne og uden at bevæge armen. Det fungerer sådan nogenlunde da.

Jeg er gået i gang med en 'ingen dikkedarer sweater' – du ved den kendte fra PetiteKnit. Jeg er kommet særdeles sent med på bølgen, men jeg er vild med enkelheden og pasformen i designet. Så nu strikker jeg en sweater til min datter. Den er i et helt andet garn end I opskriften, så dette er lidt af en prøve. Måske virker det, måske ikke...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...